Hidhini syzet. Duke përdorur këtë përbërës të vetëm shikimi juaj do të rritet deri në 97%

520

ur plakemi, trupi ynë fillon të përkeqësohet dhe të humbasë disa nga funksionet bazë dhe të bëhet më i prirur ndaj sëmundjeve. Shikimi është sigurisht një nga shqisat tona më të rëndësishme që na siguron 90% të informacioneve që ne marrim. Megjithatë është e para nga shqisat që ndjen efektet e plakjes.Por falë teknologjisë së avancuar dhe shkencës, ne mund të përdorim lentet e kontaktit për të përmirësuar shikimin tonë. Megjithatë, në këtë mënyrë ne vetëm po mashtrojmë syrin pa e zgjidhur problemin.

Hiqni dorë nga syzet duke përdorur vetëm këtë përbërës për të rritur shikimin deri në 97 %. Për fat të mirë ne iu ofrojmë një zgjidhje më efektive për shikimin tuaj të dëmtuar.

Receta e mëposhtme do t’iu ndihmojë të përmirësoni shikimin tuaj dhe të harroni syzet tuaja, e gjitha kjo vetëm për disa javë. Përbërësi i përdorur në këtë recetë është shafrani, kryesisht i përdorur si erëz. Sipas shkencëtarëve, kjo erëz ka fuqinë për të përmirësuar shikimin tonë në një periudhë shumë të shkurtër.

Loading…

Përbërësit që nevojiten :

1 gram shafran,
Një gotë me ujë.

Përgatitja:
Përgatitni një çaj, duke vluar ujin dhe duke shtuar një gram shafran. Ju mund të shtoni edhe pak mjalt të papërpunuar, organik nëse doni një shije të ëmbël. Pini një gotë nga ky çaj çdo natë para gjumit.

Jo vetëm që shafrani do të përmirësojë shikimin tuaj, por gjithashtu do të rregullojë nivelin tuaj të triglicerideve dhe kolesterolit, do të trajtojë artritin si dhe do të përmirësojë qarkullimin e gjakut.