Fotoja që po bën xhiron e internetit, çfarë ka që nuk shkon në të?

368

Evutë re menjëherë se çfarë ka që nuk shkon në këtë foto? Nëse jo, atëherë numëroni gishtërinjtë e personit.

Pamja u postua për herë të parë në Figure 1, i cili është një aplikacion dhe website ku stafi i kujdesit shëndetësor nga e gjithë bota shpërndajnë fotografi mjekësore dhe ndajnë opinione me kolegët e tyre.

Loading…

Mjeku që postoi këtë foto tha se të gjithë gishtat e burrit punojnë në mënyrë shumë të mirë dhe se ai ka një gisht shtesë edhe në pjesën e këmbëve.

Pasja e një gishti shtesë njihet me emrin polydactyly, është një sindromë e rrallë që prek një në 500 lindje.

Ndonjëherë gishti edhe nuk formohet tamam, por në të ngel vetëm lëkura, e cila mund të hiqet kollaj.