Doktori austriak habit botën: Kam gjetur ilaçin që shëron kancerin për 42 ditë

407

Rudolf Breuss e ka kaluar të gjithë karrierën e tij në kërkim të një shërimi për kancerin dhe pas shumë vitesh kërkime ai ka gjetur ilaçin. Ai ka dalë në përfundimin se kanceri shërohet vetëm nga një dietë, e cila zgjat vetëm 42 ditë.

Kjo dietë i ka ardhur në ndihmë qindra-mijëra njerëzve që luftojnë me sëmundjet kancerogjene që prej vitit 1980.“Trajtimi përfundimtar i kancerit nga Bress” quhet dieta, e cila përfshin konsumimin e sa më shumë frutave dhe perimeve, të cilat ju duhet t’i konsumoni për 42 ditë me radhë.

Loading…

Qelizat e prekura nga kanceri kanë një metabolizëm të ndryshëm nga ato të shëndetshmet, kështu që dieta e Breuss ka si qëllim të “vdesë” qelizat e sëmura dhe të ndihmojë ato normalet që të lulëzojnë.