Kura që gjeti pasi kishte vuajtur për 15 vjet nga diabeti

418

Kjo është një nga mjekimet më natyrale për diabetin. Sipas shumë dëshimve, ky mjekim ka ndihmuar shumë njerëz. Qindra fëmijë, adoleshentë dhe të rritur në gjithë botën vuajnë nga sëmundje të tilla dhe kjo gjë ndikon mbi trupin e tyre dhe pasojat mund të jenë nga më të ndryshmet, madje dhe vdekjeprurëse. Diabeti është një sëmundje kronike, kur trupi nuk mund ta rregullojë sasinë e sheqerit që akumulohet në gjak.

Kjo sëmundje anashkalohet në shumë raste. Disa as nuk i dinë problemet që kjo sëmundje shkakton, dhe as si ta trajtonë ose ta parandalojnë. Është e rëndësishme të dini se trajtimi për këtë sëmundje është shumë i vështirë, kërkon kohë dhe durim, por edhe vullnet për të konsumuar një dietë të shëndetshme.

Loading…

Ka shumë mjekime popullore që ndihmojnë për të balancuar nivelin e sheqerit në gjak një nga ato është dhe receta që do ju paraqesim sot.

Përbërësit:

3 fasule,
Lakër e bardhë(mesatare),
1 gotë ujë.

Përgatitja:

Fillimisht duhet t’i lani të gjithë përbërësit mirë me ujë të bollshëm në mënyrë që të largohen të gjitha papastërtitë. Fasulet dhe lakra duhet të prihen në copa të vogla. Pasi të përgatiten duhet të vendosen në një blender bashkë me ujin. Duhet ta pini këtë pije çdo ditë, pavarësisht kohës.