Dentistet e kane mbajtur te fshehte prej kohesh, Ja receta qe zbardh dhëmbët dhe shëron mishrat

433

Edhe pse zbardhuesit e shumtë të dhëmbëve funksionojnë për pak kohë, rezultatet zakonisht nuk zgjasin. Përdorimi i tepruar i tyre mund të jetë një çështje serioze. Gjëja e mirë është se ju nuk keni më nevojë për këta zbardhues me kimikate.

Si gjithmonë, nëna natyrë ka mënyrat e veta dhe truket që ndihmojnë të kemi atë buzëqeshje që kemi kërkuar gjithmonë. Përgjigjia për këtë problem të dhëmbëve që humbasin bardhësinë e tyre është në dollapin tuaj.

Loading…

Turmerik
Turmeriku është një erëz natyrale që është përdorur shpesh në prodhimin e mustardës dhe prej saj merr ngjyrën e verdhë. Ndoshta tani mund të jeni habitur se si mundet që kjo erëz e verdhë mund t’ju ndihmojë në zbardhjen e dhëmbëve.E pra, ju duhet të dini se kjo është e vërtetë. Ju mund të merrni rezultate të njëjta duke përdorur turmerik pluhur dhe ujë.

Përbërësit:
Rreth ½ – 1 lugë gjelle turmerik
Një lugë gjelle vaj kokosi
Pak vaj mente
Udhëzime:
Lagni furçën tuaj të dhëmbëve dhe hidhni pak nga kjo përzierje. Përdoreni atë për të larë dhëmbët në vend të pastës së dhëmbëve.
Lëreni për rreth 3-5 minuta. Shpëlani gojën mirë me ujë. Përsëriteni këtë çdo ditë për një javë, derisa të shihni rezultatet e dëshiruara.