Postimi pikëllues i shkollës ku punonte Lindita si mësuese: Të prisnim për festë të abetares

399

Shkolla në të cilën ka punuar mësuesja Lindita Preteni që sot ndër roi je të trag jik isht kanë shkruar një lajmërim prekës për vde k jen e mësimdhënëses, raporton Gazeta Express.

Përmes Facebook’ut, nga Shkolla” Fazli Greiçevci”, kanë lajmëruar për rastin, derisa kanë shkruar se mësuesja Lindita Preteni me padurim po e priste festën e abetares.

Loading…

“Ajo ishte nje engjull, me vyrtyte te larta ku beri per vete te gjithe stafin dhe komunitetin.
Ende spo besojme…LINDA do mbetesh e paharrueshme per ne! Per nxenesit e tu, qe me padurim prisnit Festen e Abetares…”, shkruhet në njoftimin e shkollës.

Ndryshe, sot ka ndërr uar je të 24-vjecarja Lindita Preteni. Ende nuk dihet cilat janë shkaqet që kanë quar te vdekja