Mot i paqëndrueshëm. Ja si do të jenë ditët në vazhdim

237

Dhe këtë jave çadrat duhet t’i mbani me vete pasi shiu do të jetë i pranishëm në pjesën më të madhe të ditëve. Ka ardhur pranvera por mesa duket koha nuk është aspak bashkëpunuese.
Sipas meteorologëve, dhe këtë javë nga data 13 deri në 19, moti do të jetë i paqëndrueshëm. Nga e hëna në të premte ditët do të jenë më shira dhe temperatura më e ulët 10 gradë Celcius dhe më e larta 20.

Loading…

Do të ketë shira të vazhdueshëm dhe vetëm në fundjavë moti do të fillojë të përmirësohet. Të shtunën dhe të dielën temperatura më e ulët do të jetë 13 gradë celsius dhe më e larta 25. Do të kemi një kohë me diell dhe re.

Dhe këtë jave çadrat duhet t’i mbani me vete pasi shiu do të jetë i pranishëm në pjesën më të madhe të ditëve. Ka ardhur pranvera por mesa duket koha nuk është aspak bashkëpunuese.
Sipas meteorologëve, dhe këtë javë nga data 13 deri në 19, moti do të jetë i paqëndrueshëm. Nga e hëna në të premte ditët do të jenë më shira dhe temperatura më e ulët 10 gradë Celcius dhe më e larta 20.

Do të ketë shira të vazhdueshëm dhe vetëm në fundjavë moti do të fillojë të përmirësohet. Të shtunën dhe të dielën temperatura më e ulët do të jetë 13 gradë celsius dhe më e larta 25. Do të kemi një kohë me diell dhe re.