Me anë të këtij dedoksifikim, dhimbja e qafës dhe e shpinës do të zhduket

346

Ka metoda të ndryshme të detoksifikimit për pastrimin e trupit. Por ka edhe një detoksifikim të trupit me oriz. E dinit?

Si fillim do të merrni aq oriz sa vjeç jeni. Nëse jeni 35 vjeç, do të merrni 35 lugë gjelle me oriz. E shpëlani mirë dhe e vendosni në një kavanoz me ujë të zier më parë. Mbyllni kapakun dhe e vendosni në frigorifer.

Në mëngjes, merrni një lugë me oriz, e zieni për 3-4 minuta pa kripë, në ujë të zakonshëm. Hajeni atë në mëngjes, me stomak bosh.

Loading…

Përsëriteni këtë procedurë të pastrimit çdo ditë. Pastrimi i trupit me oriz ndihmon për normalizimin e metabolizmit dhe rregullon peshën e tepërt të trupit.

Pas trajtimit ju do të ndiheni jo vetëm të shëndetshëm, por edhe më të rinj.

Ka një kusht:Në mëngjes, pas marrjes së orizit, këshillohet të mos hani ose pini ndonjë gjë për të paktën 3 orë.