Vendosni qepën për 10 minuta në fytyrën tuaj dhe shihni çdo të ndodhë me shenjat

291

Nëse keni shenja në fytyrë dhe nuk keni arritur t’i largoni me asnjë krem ose ndërhyrje e vetmja gjë që ju duhet të bëni është të përdorni qepën. Qepa është shumë e njohur për vetitë e saj të shkëlqyera në shëndetin tonë në tërësi.

Loading…

Por studiuesit kanë dalë në përfundimin se përdorimi i qepës në lëkurën tuaj dhe konkretisht në fytyrën tuaj është ilaçi ideal që ju nevojitet. Gjithçka që ju duhet të bëni është të merrni një qepë të bardhë në madhësi mesatare dhe ta ndani në dy pjesë.

Me njërën gjysëm të qepës fërkoni pjesët e fytyrës ku keni shenja, njolla dhe akne. Lëreni për 10 minuta dhe më pas shpëlajeni fytyrën me ujë të ngrohtë. Një mënyrë tjetër është përdorimi i lëngut të qepës. Lëngu i qepës është ideal për largimin e njollave në shtatzënisë.