Thuaji lamtumirë kileve të tepërta! Kjo metodë shkrin dhjamin pa shumë mundim

382

Djegia e dhjamit është kthyer në një nga problematikat e ditëve moderne. Kequshqyerja dhe aktiviteti i pakët fizik ka bërë që dita ditës të kenë njerëz mbipeshë.

Metoda e mëposhtme është një ndihmë për pesonat që duan të heqin djamin, por janë pak dembelë.

Ju duhet një gjysmë pako kamfuri (gjendet në farmaci) dhe një shishe me vaj për bebe. Përziehen dy përbërësit deri në krijimin e një mase homogjene.

Loading…

Aplikojeni në zonën e barkut teksa jeni në gjumë dhe do ju ndihmojë të ulni fryrjen. Gjithashtu mund të përdoret teksa bëni ecje për të stimuluar djersitjen.

Lyeni zonën problematik, vendosni një qese kuzhine rreth saj, vishni atletet dhe jeni gati për një seancë dobësimi në natyrë.