Një mike më dha këtë recetë dhe thonjtë e mi ndaluan së thyeri, ata u rritën shpejt dhe të shëndetshëm

328

Të gjitha femrat duan thonjë të bukur dhe të gjatë, sepse thonjtë e bukur e bëjnë manikyrin të duket më bukur gjithashtu i bëjnë duart të duken më të holla.
Sidoqoftë jo të gjithë jemi të bekuar me thonjë të gjatë dhe të fortë sepse rrithja e thonjëve kërkon një kohë të gjatë që të shkojë në masën e dëshiruar.

Dhe shpesh herë ndodh që gjatë rritjes ata të thyhen sepse i kemi thonjtë delikat.

Thonjtë tanë përmbajnë një protein që quhet keratinë. Thonjtë e këmbës kanë tendencën të rriten më shpejt se sa thonjtë e duarve.

Shumë aspekte mund të ndikojnë një rritje të avashtë të thonjëve si për shembull, mjekimet, modifikime hormonale, probleme shëndetsore.

Loading…

Më poshtë u kemi përgatitur një recetë se si ti rrisni thonjtë sa më shpejt:

Përbërësit:
Manikur i tejdukshëm për thonjtë.
3 thelpinj hudhër, të qëruar.
20 pika lëng limoni.
1 kapsulë vitaminë E
Përgatitja dhe përdorimi:
Hapi i parë në përgatitjen e këtij forcuesi do të jetë të shysni 3 thelpinj hudhër në ujë të nxehtë për rreth 15 minuta dhe t’i shtypni derisa të përftoni një pastë.
Pastaj hidheni përbërjen së bashku me përmbajtjen e kapsulës së vitaminës E në smalt, shtoni edhe rreth 20 pika limoni dhe përzieni mirë për disa sekonda derisa gjithçka është e përzier mirë.
Lëreni të qëndroj për disa ditë ashtu.
Aplikoni një sasi të vogël të smaltit në thonjtë e dobët dhe lëreni të thahet tërësisht.

Përsëriteni aplikimin e tij çdo ditë.