Mund ta përgatisni vetë në shtëpi! Mbahet si receta e preferuar e doktorëve, gjithmonë e përdorin si ilaç për pacientët

362

Po ju prezantojmë një pije tepër ekonomike dhe mbi të gjitha, që bën mrekulli me shëndetin e gjithësecilit!

Përgatitja e saj bëhet kështu:

Mbushim një gotë me ujë dhe hedhim brenda saj 1 ose 2 arra. E lejmë të qëndrojë tërë natën dhe në mëngjës, me stomakun bosh, pra esëll, e pimë.

Ky lëng, do t’ju ulë kolesterolin, do t’ju ndihmojë në humbjen e centimetrave dhe në zvogëlimin e celulitit. Mund ta konsumoni derisa të arrini peshën tuaj ideale. Nuk ka efekte anësore as tek nënat që ushqejnë foshnjet me gji.

Loading…