I thoni lamtumirë diabetit me NJË VEZË / Receta

371

Mbajtja e niveleve të sheqerit në një balancë ideale është një nga gjërat më të vështira për t’u bërë nga individët të cilët vuajnë nga diabeti.

Diabeti është shkaktari kryesor i shumë sëmundjeve që prekin organizmin tonë.
Lexoni më poshtë për të mësuar recetën:
Përbërësit:
12 speca djegës

Loading…

2 vezë

½ e lugës me kripë

Përgatitja:
Fillimisht prisni specat dhe me një mjet të fortë kuzhine përpiquni t’i shtypni.

Thyeni vezët dhe i përzieni bashkë me specat e shtypur.

Në fund shtoni një lugë kripë dhe trazojini derisa të përftohet një konsistencë likuide.