Ja 5 zonat që duhet t’i pastroni më shpesh në shtëpi

549

Ju mund të jeni nga ato persona që kaloni orë të tëra në pastrimin e shtëpisë, megjithatë ka disa vende që i neglizhoni.

Perdet

Ato që mbledhin merimangat e pluhurit pasi janë një pengues e dritës dhe ambientit të jashtëm. Prandaj herës tjetër kur pastroni shtëpinë hidhini sytë nga perdet.

Telekomanda

Është objekti më i neglizhuar edhe pse e përdorim gjithmonë. Shenjat e gishtave dhe duart e pista janë arsyeja pse telekomanda është e mbushur me mikrobe.

Loading…

Jastëkët dekorues

Ato hidhen sa andej këndej dhe për më tepër mbështeten në çdo vend të mundshëm.

Dyert

Jo vetëm ato që ndajnë dhomat nga njëra tjetra por edhe dyert e dollapit, bufesë e çdo gjëje tjetër.

Koshi i plehrave

Koshi i plehrave nuk kanë për qëllim të jenë të pista, por qëndrojnë aty vetëm për të vënë gjëra të pista. Megjithëse kjo nuk është puna më e këndshme, është një gjë që duhet bërë.