Dieta me vetëm një përbërës që bën mrekulli, heq 10 kg për 2 javë

358

Nëse dëshironi që të humbisni kilogramët e tepërta por ende nuk keni gjetur një mënyrë efikase, atëherë zgjidhja është fare e thjeshtë.Kjo dietë është shumë e rekomandueshme edhe për njerëzit që kanë probleme gastrointestinale.

Ja çfarë duhet të bëni:Dita e 1: 1gotë me ujë të përzier me lëngun e 1 kokërr limoni
Dita e 2: 2 gota ujë me 2 limona
Dita e 3: 3 gota ujë me 3 limona
Dita e 4: 4 gota ujë me 4 limona
Dita e 5 : 5 gota ujëme 5 limona
Dita e 6: 6 gota ujë me 6 limona
Dita e 7: 10 gota ujë me 3 limona
Dita e 8: 6 gota ujë me 6 limona
Dita e 9: 5 gota ujë me 5 limona
Dita e 10: 4 gota ujë me 4 limona

Loading…

Dita e 11: 3 gota ujë me 3 limona
Dita e 12: 2 gota ujë me 2 limona
Dita e 13: 1 gota ujë me 1 limona
Dita e 14: 10 gota ujë me 3 limona
Gjithashtu ju duhet te dini edhe dieten 48-orëshe që i heq toksinat dhe djegë dhjamin në afat rekord
Specat e djegës tani janë në qendër të vëmendjes tek doktorët, për shkak të përfitimeve shëndetësore që i kanë në shëndetin e përgjithshëm si dhe procesin e humbjes së peshës, e krejt kjo falë përbërësit të vet natyral të quajtur capsaicin.
Kjo substancë funksionon në mënyra të ndryshme dhe garanton djegien e shpejt të dhjamit, pa e cenuar sigurinë shëndetësore.
Ditëve të sotme, përpos specave djegës, edhe limonët kanë marrë famë për përfitimet që i sjellin në procesin e humbjes së kileve të tepërta.

Përbërësit:
– Dy lugë gjelle lëng limoni
– Një lugë gjelle shurup panje
– Një lugë gjelle speca të djegës
– Një lugë gjelle xhenxhefil
– 300 ml ujë
Të gjithë përbërësit i përzieni në blender derisa pija të jetë gati.
Pijen e fituar nga këta përbërës e konsumoni në mbrëmje para se të shkoni në gjumë.