A e dini se keni disa kologram toksina në zorrë? Ja se si t’i pastroni ato

293

Për trajtimin e sëmundjeve të shumëfishta, hapi i parë që ju duhet të bëni është të pastroni zorrën. Sepse gjatë gjithë jetës kalojnë shum ushqim, dhe shumë litra lëngje dhe ato përmbajnë të paktën disa kilogram toksina.

Toksinat mund të shkaktojnë çrregullime të rënda metabolike, diabet, mbipeshë, sëmundje të veshkave, dëgjimi dhe shikimi, si dhe gjendjen e dobët të lëkurës, flokëve dhe thonjve.

Megjithatë, ekziston një zgjidhje.

Konsumoni 1 deri 3 lugë fara liri te grimcuara dhe brenda 3 javëve ju do të pastroni plotësisht zorrët nga të gjitha toksinat që keni. Kjo metodë mundëson rregullimin e shpejtë të peshës, si dhe djegien e yndyrës.

Liri i grirë është në gjendje të thithë të gjitha toksinat dhe në këtë mënyrë të zvogëlojë nivelin e kolesterolit në gjak.

Për çka jane të mira farat e lirit?

Loading…

Kundër proceseve inflamatore të sistemit të frymëmarrjes, kundër gastrit, ulçerave të barkut, sëmundjeve të traktit urinar dhe cistave.

Si ta konsumoni?

3 javë, në vend të mëngjesit, konsumoni këtë përzierje:

Java e parë: 1 lugë fara liri të grirë me 100ml kefir,

Java e dytë: 2 lugë fara liri të grirë me 100 ml kefirl,

Java e tretë: 3 lugë fara liri te grimcuar me 150 ml kefir,

Plus, mos harroni të pini shumë ujë.

Pastrimi i zorrëve është i mjaftueshëm vetëm një herë në vit, jo më shumë.