Për ty një këshillë nga letrat. Zgjidh njërën

344

Letra e parë

Ju do të përjetoni një periudhë bezdie. Forca juaj fizike dhe shpirtërore do të bëhet më e madhe në këtë proces, prandaj pranoni sfidat dhe veproni në një mënyrë të pjekur. Vini re se nuk do të jetë forca fizike që do t’ju nxjerrë nga kohët e këqija, por durimi.

Mos bëni asgjë pa reflektuar, pa vëzhguar, pa menduar. Prisni, merrni frymë dhe vëzhgoni gjithçka, thithni informacionin dhe qëndroni të sintonizuar me gjithçka rreth jush, zbuloni se ku është e sigurt, cilët njerëz janë të besueshëm dhe ku ju duhet të mbani distancë.

Letra e dytë

Tani jeni në një situatë të pritjes dhe analizës së jetës suaj dhe gjithçka që keni arritur deri më tani. Bashkëngjitja me modelet aktuale të jetës tuaj mund të jetë një faktor që ju pengon nga rritja dhe hapja e dyerve për gjëra shumë më të mira, që presin për veprimin tuaj që të ndodhin. Nuk është mirë të ushqeni shumë iluzione, pasi ju largon nga e vërteta që dëshironi të arrini.

Loading…

Letra e tretë

Është shumë e rëndësishme të përpiqeni të forcoheni më shumë se kurrë. Rrethohuni me njerëz dhe gjëra që do t’ju bëjnë mirë. Kërkoni mënyrën më të mirë për të kapërcyer këtë moment të trazuar. Ju do të keni për të gjetur arsye. Në fakt, do të jeni shpirtërisht aq të brishtë saqë problemet do të duken më të mëdha se sa janë.

Të ballafaquar me këtë ndjenjë depresive, do të dekurajoheni nga shumë gjëra. Mos lejoni që kjo energji negative t’ju përmbytë. Pasi kaloni kohë me ngarkesa më të mëdha, jeni gati të ndryshoni mënyrën e veprimit tuaj dhe të mësoni të luftoni për atë që dëshironi.