Një këshillë nga letrat për ty sot: zgjidh njërën prej tyre

322

Zgjidhni letrën që ju tërheq më shumë dhe zbuloni kuptimin e saj!

Nëse zgjodhët:

Letrën e parë

Kujdes nga armatura që ndërtoni në përpjekjen për të mos vuajtur, grilat e banesës duhet të sjellin mbrojtje, por edhe t’ju shpien drejt pyetjes, nëse ky është një burg. Ndërsa ju do të privoheni duke menduar se mos nuk ndjeheni gati, nga ana tjetër do të përfundoni duke u kufizuar shumë dhe duke hequr dorë nga ecja përpara.

Loading…

Letrën e dytë

Duhet të keni kontroll të mjaftueshëm për të marrë vendimin e duhur, në një mënyrë të kthjellët dhe të ftohtë. Është e rëndësishme të hiqni dorë nga diçka, për të pasur një ndërgjegje të pastër, edhe nëse kjo kërkon qëndrime shumë të fuqishme. Pyesni veten: “Çfarë paqe dua të ruaj unë, që të përpiqem të jem e lumtur?”

Letrën e tretë

Ju keni një nevojë jetike për të shpresuar, megjithatë, duhet të keni iniciativë për të arritur qëllimet tuaja dhe, mbi të gjitha, mos lejoni që gjykimi (juaji ose i të tjerëve) t’ju ndalojë të arrini atë që keni ëndërruar.