Receta me hudhër, trajtimi më i mirë 7­-ditor për zbehjen e rrudhave

1285

“Tmerri” më i madh i femrave të të gjitha moshave është shfaqja e rrudhave, qofshin ato të moshës apo të mimikës. Trajtimi 7 ditor që do t’ju paraqesim në këtë postim do t’ju vijë në ndihmë që të reduktoni ndjeshëm dukjen e rrudhave. Merrni në thelb hudhër dhe priteni në copa të vogla derisa të bëhen në formë pureje.

Loading…

Më pas shtoni një lugë mjaltë të pastër dhe një lugë baltë për maska kozmetike (që mund ta gjeni në farmaci). Përziejni të gjithë përbërësit sëbashku derisa të formohet një masë homogjene. Para se ta aplikoni maskën në fytyrë, pastrojeni atë mirë nga të gjitha papastërtitë.

Aplikojeni maskën në fytyrë dhe mbajeni rreth 20 minuta derisa të thahet. Shpëlajeni fytyrën me ujë të valët. Përdoreni këtë metodë çdo ditë, pas 7 ditëve të para do të vëreni rezultate të dukshme.