Fillova ta përdorja këtë RECETE për DHIMBJET në nyje dhe kocka. Tani më duket vetja 20 vjet më e ri!

163

Dhimbja kockash, ndjeshmëria ose dhimbjet muskulare janë disa nga problemet më të zakonshme në ditët e sotme, veçanërisht në moshën e mesme ose të moshuarve. Por kur të rinjtë ndiejnë këtë lloj dhimbjeje, duhet të shqetësoheni. Shëndeti kockor është diçka që rrallë duhet t’ju shqetësojë. Madhësia muskulore dhe trashësia e eshtrave përgjithësisht zvogëlohen kur bëheni më pak aktivë. Ju ofrojmë një recetë tepër popullore që do të bëjë mrekulli për shëndetin e kockave tuaja, veçanërisht kur e merrni rregullisht. Ajo përbëhet vetëm nga tre përbërës. Është shumë e lehtë për t’u përgatitur dhe është gjithashtu shumë e lirë.

Loading…

Ju duhet:

300ml alkool farmaceutik (70%)- për lyerje,
100ml e jod,
10 pilula aspirina prej 300 mg.

Të gjithë përbërësit mund të blihen në farmaci. Jodi ka veti të forta antiseptike dhe është shumë e dobishme për një shumëllojshmëri të gjerë të formave patogjene të jetës, duke përfshirë organizmat mikroskopikë, protozoa, infeksionet, kmykun ose bakteret.

Përgatitja: Përzierni së bashku alkoolin dhe jodin. Pastaj, shtypni tabletat e aspirinës dhe shtoni ato në përzierje. Lëreni të pushoni për 21 ditë në një vend të ftohtë dhe të errët. Përdoreni atë si kompresa për zonat ku ndjeni dhimbje.