Nëse ju përsëriten shpesh numrat e njejtë, mësoni se çfarë do të thotë kjo. Nuk është një rastësi!

455

Aju qëllon shpesh të shihni po të njëjtat numra? Për shembull tek ora? 11:11, 12:12 ? Epo tani, fiksojeni mirë: Kjo nuk është një rastësi! Specialistët tregojnë se kur ju i shihni shpesh këta numra, kjo do të thotë që universi ju kontakton dhe përpiqet t’ju tregojë diçka.

Numrat përsëritës fshehin një mesazh më të thellë që vjen nga bota shpirtërore dhe përpiqet t’ju zbulojë një sekret. Sipas besimit popullor, ajo tregon një “Realitet më të Madh!”

Loading…

Kombinimi më i fuqishëm i numrave është 11:11. Kjo dukuri,në pjesën më të madhe të rasteve ju kujton diçka që keni harruar.

Këto shifra në orën tuaj tregojnë se ju jeni në rrugën e drejtë dhe të përafruar me Realitetin e Madh. Është një kryqëzim midis botës fizike dhe realitetit më të lartë.Të shikosh shifrat 11: 11 është gjithmonë një akt i dobishëm i Ndërhyrjes Hyjnore.