Lamtumirë Kallo! Lëkurë limoni për këmbët e plasaritura

460

Shumë pak prej nesh dinë se si të kujdesen dhe çfarë duhet të bëjnë në mënyrë që këmbët të mos formojnë kallo dhe të plasariten.

Në këtë hapësirë ne duam të shpjegojmë se si me anë të një mjeti kaq të zakonshëm si lëkura e limonit, ju mund ta zgjidhni këtë problem.

Trajtimi që bazohet në lëkurën e limonit për të përmirësuar shëndetin e këmbëve
Ekspertët sigurojnë se përmban deri në 10 herë më shumë vitaminë C, lëng, si dhe vajra esencialë dhe antioksidantë të fuqishëm.

Për këtë do ju duhet:
• 1 limon i madh
• 1 palë çorape

Loading…

Udhëzime
• Ju duhet të prisni një limon në dy pjesë, në mënyrë që çdo pjesë të përshtatet shumë mirë në thembrat e këmbëve.
• Shtrydhni të gjithë lëngun e limonit dhe vazhdoni duke vënë të gjithë lëkurën e tij në zonat e prekura.
• Ushtroni presion të lehtë mbi thembrat dhe sigurohuni që lëkura të përshtatet siç duhet dhe të mos bjerë.
• Pastaj, vishni çorapet dhe shkoni për të fjetur.
• Mos harroni që ky është një trajtim që duhet bërë para se të shkoni për të fjetur, për shkak se lëkura kërkon disa orë për të marrë fuqi.

Cili është rezultati?
Brenda dy ose tre netësh do të filloni të vini re një ndryshim të rëndësishëm në këmbët tuaja.

Ju do t’i ndjeni më të buta dhe plasaritjet e kallot do të fillojnë të zhduken.

• Zhdukja e këtyre problemeve do të varet nga konsistenca me të cilën ju aplikoni ilaç.