E paparë! Humbisni 10 kg në vetëm 2 javë! Kjo është dieta me sekretin e madh

369

Ekspertët e shëndetit në gjithë botën rekomandojnë kosumimin e vezëve të ziera për të rënë 10 kilogram nga pesha për 2 javë.

Ndiqni hapat më poshtë:
Dieta 2 javore
Java 1
E hënë
Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.
Për drekë- fruta dhe 2 feta bukë.
Për darkë- sallatë dhe pulë e gatuar.

E martë
Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.
Për drekë- sallatë jeshile dhe pulë e gatuar.
Për darkë- 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokalle.

E mërkurë
Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.
Për drekë- djath me yndyrë të ulët, një fetë buke dhe një domate.
Për darkë- sallatë dhe pulë e gatuar.

E enjte
Për mëngjes- fruta dhe 2 vezë të ziera.
Për drekë – fruta.
Për darkë – sallatë dhe pulë të zierë.

E premte
Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera
Për drekë- perime të ziera dhe 2 vezë të vezë.
Për darkë- peshk të zgarës dhe sallatë.

E shtunë:
Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera.
Për drekë- fruta.
Për darkë- sallatë dhe pulë të pjekur.

E premte:
Për mëngjes- fruta dhe dy vezë të ziera.
Për drekë- permie të ziera me pulë dhe sallatë domate.

Loading…

Java e dytë
E hënë:
Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.
Për drekë – pulë dhe sallatë.
Për darkë – 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokall.

E martë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Per perime drekese – perime te derdhura dhe 2 vezë te zeza.

Për darkë – peshk dhe sallatë barbeque.

E mërkurë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë dhe pulë të gatuar.

Për darkë – 2 vezë të ziera, sallatë dhe një portokall.

E enjte:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – djathë me yndyrë të ulët, 2 vezë të ziera dhe perime të ziera.

Për darkë – sallatë dhe pulë të pjekur.

E premte:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë me ton peshku.

Për darkë – sallatë dhe 2 vezë të ziera.

E shtunë:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë – sallatë dhe pulë të gatuar.

Për darkë – fruta.

E diel:

Për mëngjes – fruta dhe 2 vezë të ziera.

Për drekë dhe darkë – pulë dhe perime të pjekura.