Falë kësaj bime të mrekullueshme , ju do te shpetoni nga nje problem i madh qe i’u ka munduar prej kohesh

350

Merimangat janë krijesa të vogla që ndodh t’i shikosh kudo nëpër shtëpi. Këto krijesa ushqehen me insekte duke i copëtuar falë enzimave që kanë në gojën e tyre.

Për të hequr qafe merimangat është një punë shumë e vështirë por ne do ju sugjerojmë sot një metodë shumë të thjeshtë dhe natyrale për t’i larguar nga shtëpia juaj. Duhet të keni parasysh se merimangat e kanë inat erën e mentes. Dhe po, ka prova specifike që e vërtetojnë këtë teori.

Loading…

Vaji i mentes ka përbërës që i nervozojnë merimangat. Prandaj ju sugjergojmë që të përzieni 10-15 pika vaj menteje me një shishe me ujë, dhe sprucojeni kudo nëpër shtëpinë tuaj, kryesisht tek dyert por edhe në kopshtin tuaj.

Këshilla të tjera:

Pastroni dhomat. Spërkatni sipërfaqet me uthull të bardhë. Mbani disa arra nëpër bazamentet e dritareve. Bëni të njëjtin veprim dhe me lëkurat e portokalleve