Vetëm 3% e shtëpiakeve e njohin këtë truk! Unë as që e imagjinoja dot

331

Një mikja ime më tregoi një fakt interesant. Në momentin që zieni gjokset e pulës ju këshillojmë që në të njëjtën tenxhere të hidhni një qepë të kuqe të prerë në 4 pjesë.

Mishi do marrë një ngjyrë të kuqe dhe rezultati mund të jetë perfekt.

Përdorimet e qepës

Një tjetër këshillë është se qepa heq depozitat e karbonit nga tenxherja, tiganët dhe grila juaj! Për të hequr qafe papastërtitë e mëdha, pastroni pjatat me një qepë të sapo prerë. Dhe më pas shplaini me ujë të pastër dhe me ilacin tuaj të enëve. Gjithashtu lëngu i qepës heq erën e të djegurës dhe pastron sipërfaqen e djegur nga soba juaj!