Mos i hidhni më sheqer kafesë nëse nuk doni të vuani nga kjo së.mundje

1985

Pak javë më parë, faqja e njohur,ka zhvilluar një eksperiment për të kuptuar më mirë sesi ushqimet dhe stilet e ndryshme të jetesës ndikojnë në rritjen e nivelit të sheqerit në gjak, duke përdorur një pajisje konstante të monitorimit të glukozës. Ja disa nga nga zbulimet paraprake lidhur me pyetjen se a mund të rris kafeja presionin e gja.kut.

Sikurse e tregon qartë edhe grafiku, nivelet e sheqerit në gja.k janë mesatarisht më të larta kur ne konsumojmë kafe me sheqer, sesa kur asaj nuk i hidhni aspak sheqer.

Loading…

Nëse ju i konsumoni të githa kafetë me një përqindje të lartë të sheqerit, kjo do të rris nivelin e tij në trup, duke rritur në këtë mënyrë edhe presionin e gja.kut.

I
Kështu që, nëse bëni pjesë tek kategoria e njerëzve që vdesin ta pijnë kafenë me shumë sheqer, hiqni menjëherë dorë. Pasi ta lexonit do ju ftoja ti benit ‘like” dhe “Share” ketij artikull ne menyre qe ta lexojne dhe miqte tuaj