Kush e blen Nënën time? (VIDEO)

330

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj!
Dhëndri e morri mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën time?”
U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë ai e përsëriti tri herë.
Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”.

U kthye në drejtim të nuses dhe i tregoj asaj se është e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time, e morri atë dhe u largua nga salla.
Në vendin e tij u përhap tregimi për veprimin e tij.
Më pas erdhi një njeri tek ai dhe i tha: Unë nuk gjej burrë më të mirë se sa ti, për vajzën time, kështu që e martoi vajzën e tij me të, pa harxhime materiale.

O Allah bëji nënat tona nga banoret e Xhenetit. Amin

Loading…

NENA NUK SHITET ….Ja vlen te ndiqet kjo video !Beji Like nese e do Nene tende <3 #Shperndaje

Posted by E Dua Femijen Tim on Tuesday, September 13, 2016