Zbulo anën tënde të err.ët duke zgjedhur një letër

231

Zbulo anën tënde të err.ët duke zgjedhur një letër

Ne të gjithë kemi frikë të përballemi me anën tonë të errët, prandaj këtë herë do t’ju ndihmojmë me një test shumë të thjeshtë për të kuptuar anën tuaj të errët dhe atë të njerëzve rreth jush.

Letra nr. 1. Nëse zgjidhni këtë letër, kjo do të thotë se errësira që keni në jetën tuaj është për shkak të faktit që ju fajësoni të tjerët për jetën tuaj, për atë që ju ka ndodhur, për atë që ju ndodh. Por ju ende keni disa drita si fakti që ju nuk fajësoni prindërit tuaj për atë që ju ndodh, mjaft e viktimizuat veten, duke qenë se zakonisht e bëni për inerci.

Loading…

Letra nr. 2. Ju keni intelektualizuar shumë proceset tuaja të brendshme, errësirën tuaj. Mendërisht ju kuptoni shumë mirë çdo gjë që ju ndodh, kë fajësoni, çfarë të shëroni, çfarë të mos bëni, çfarë të bëni. Por problemi është se gjithmonë përpiqeni t’i kuptoni ato me kokën tuaj, kështu që ju keni nevojë t’i zbrisni ato në zemër dhe pas kësaj, errësira do të zhduket nga jeta juaj.

Letra nr. 3. Besimi se ka emocione “të mira” dhe “të këqija” është errësira që ju duket e vështirë për t’u parë. E bëni duke refuzuar zilinë, zemërimin, inatin, urrejtjen, lakminë dhe mendimin se i përkisni vetëm të tjerëve dhe se “të ndriçuarit” ose njerëzit që janë në një nivel tjetër të ndërgjegjes nuk i dëgjojnë apo nuk i kanë ato.