Si të largosh kapsllëkun, fryrjen dhe gazrat brenda 1 minute sipas teknikës kineze

618

A e dini? Akupresura është një metodë e lashtë kineze që përdoret për trajtimin e mjaft sëmundjeve.

Në veçanti, akupresura është përdorur për shekuj me radhë në trajtimin e gazrave, kapsllëkut dhe fryrjes. Procedura është e thjeshtë dhe lehtësimi është i garantuar pas vetëm një minute.

Ja teknika e akupresurës:

Fillimisht, gjeni një pikë presioni e cila është rreth dy gishtërinj gjerësi nën kërthizën tuaj. Nëse e keni vendosur pikën poshtë kërthizës tuaj, me gishtërinjtë tuaj, masazhoni butësisht masën e presionit.

Loading…

Fërkoni këtë vend me lëvizje rrethore për një minutë. Me masazhimin e kësaj pike presioni, menjëherë do të ndjeni lehtësim nga gazrat, kapsllëku apo fryrja. Ky masazh gjithashtu ndihmon për të hequr qafe dhimbjen e barkut dhe të shpinës.

Akupresura rekomandohet shumë për personat me probleme të vazhdueshme të tretjes, pasi është një procedurë e thjeshtë që bëhet pa pasur nevojë për ndihmën e dikuj