Do befasoheni : Ja fare ndodh nese hani hudher me stomakun bosh

1582

Arsyeja përse është shumë efikas kur e hani para kafjallit është që atëherë bakteret më së shumti i ekspozohen hudhrës, kështu që nuk mund të mbrohen lehtë nga veprimi i saj.

Hudhra është shumë e dobishme për shëndetin e njeriut. Është shumë e shëndetshme dhe mundet të parandalojë dhe shërojë shumë sëmundje. Në mëngjes duhet ta konsumoni në lukth të zbrazët. Kjo do ta shtojë fuqinë e saj dhe do ta bëjë një antioksidues shumë të fortë.

Për shkak se hudhra është një antibiotik dhe një antioksidant, i cili e mbron stomakun tuaj nga infeksioni dhe sëmundjet.

-Kështu, kjo është ajo çfarë hudhra mund të bëjë për ju nëse e konsumoni në stomak të zbrazur:

-Hudhra ka aftësinë që të ulë shtypjen e lartë të gjakut, pa pasur nevojë që të merrni ilaçe të tjera.

-Inflamacioni, pa marrë parasysh se i cilit lloj është, mund të parandalohet dhe të shërohet nga hudhra.

-Pacientët me artrit mund të përfitojnë nga kjo bimë. Duke ngrënë hudhër në stomak të zbrazur jo vetëm që do t’ju ndihmojë që të luftoni simptomat e artritit, por gjithashtu të lehtësojë dhimbjen.

-Po, nëse hani hudhër në stomak të zbrazur, infeksionet do të largohen. Të gjitha llojet e infeksioneve bakteriale mund të mbahen larg nga kjo bimë e mrekullueshme.

-Gripi, ftohja e shpeshtë dhe alergjitë janë shpesh rezultat i sistemit të dobët imunitar. Hudhra ka potencialin që të forcojë sistemin imun!

-Parandalimi dhe trajtimi i problemeve të frymëmarrjes është diçka që hudhra e bën. Ajo mund të parandalojë pneumoninë, sëmundjet e bronkitit, kollën, bronkitin kronik dhe më shumë.

-Madje, hudhra mund të trajtojë edhe simptomat e astmës dhe tuberkulozit.