Gjeni ndryshimin.Vetem 8 % e njerezve arrijn ta gjejn ndryshimin.Test i shikimit.

119

A e gjeni dote kepucen ndryshe?Ky eshte nje nga kuicet e bukura virale ku njerezit komentojne
dhe argetohen.Kuice te tilla jane zbavitese dhe cdo dite ata komentohen me shume.

Ne kete foto jane kepuce patinazhi ku disa prej tyre jane ndryshe.
Ae gjeni dot diferencen?
Ku eshte ndryshimi?
Komento.

Per te gjithe ju qe nuk arritet ta gjeni se ku eshte ndryshimi ja foto me poshte tregon se ku eshet ndryshimi.