Piu vetem 1 gotë si kjo pije çdo natë dhe të gjithë u habitën nga ajo që pësoi trupi im!

863

Është e vështirë të besosh, por duhet besuar se kjo pije mund të bëjë vërtet magji për humbje peshe. Në pak ditë ju do të humbni peshë në mënyrë drastike. Farat e koprës duken disi të ngjashme me farat e qimnonit, vetem se kanë ngjyrë të gjelbër, ndërsa farat e qimnonit janë kafe.

Dy përfitimet kryesore të farave të koprës janë:
Ato bëjnë që trupi juaj të djegë kalori shumë më shpejt. Gjithashtu, ato shuajnë të gjitha toksinat nga trupi juaj, duke vepruar si detoksifikues natyrore. Kështu që ju mund të keni trup një të shëndetshëm dhe shumë në formë.

Si përgatitet kjo pije:
1 litër ujë të pastër
2 lugë fara kopre të papërpunuara

Vendosni ujin në një tenxhere dhe lereni te vloje. Shtoni farat e koprës, hiqeni nga nxehtesia dhe mbuloni tenxheren. Sapo uji të jetë ftohur deri në temperaturën e dhomës, pija është gati për t’u konsumuar.