Dhimbjet e kurrizit, shtyllës kurrizore dhe këmbëve do zhduken me këtë përbërës!

637

Sigurisht që dhimbjet e kurrizit, dhimbjet e shtyllës kurrizore dhe dhimbjet në këmbë janë vuajtje që të gjithë ne i kemi kaluar në një pikë të jetës sonë. Këto janë dhimbje të cilat ne përpiqemi që menjëherë të kërkojmë zgjidhje pa marrë parasysh se çfarë na kushton.

Është shumë e vështirë të arsyetosh qartë në çastin kur shfaqet dhimbja sepse në atë moment duam të pijmë ose të aplikojmë ndonjë ilaç që të zhduket.

Sot do ju tregojmë një ilaç të cilin duhet ta konsumoni për 2 muaj. Ai do bëjë mrekulli jo vetëm me dhimbjen tuaj të shpinës, por gjithashtu me dhimbjen e shtyllës kurrizore dhe të këmbëve.

Përbërësit:

1 fik të thatë
5 kumbulla të thara
1 kajsi të thatë

Konsumoni këto fruta gjatë gjithë ditës vetëm ose të inkoporuara me ndonjë ushqim tjetër. Ju mund t’i shtoni ato te drithërat, qumështi, kosi ose edhe në smoothie të ndryshëm.

Këto fruta përmbajnë sasi të mëdha të fibrave që nxisin tretjen dhe tranzitin e zorrëve. Ato gjithashtu japin kontribute të rëndësishme për shëndetin tuaj të zemrës.

Përmbajtja e lartë e kalciumit, hekurit dhe kaliumit i forcon kockat tona. Kajsitë e thata së bashku me kumbullat janë antioksidantë të shkëlqyer me përqëndrime të larta të hekurit që forcojnë sistemin tuaj imunitar.

Mos ndaloni së konsumuari rregullisht këto fruta plot me vitamina dhe minerale që kanë një burim të rëndësishëm benefitesh për kockat tuaja dhe sistemin e tretjes!


Na ndiqni ne: