7 kilogramë më pak për 7 ditë me dietën që ka vetëm një përbërës

351

Kastraveci është shumë i mirë për trupin tuaj, pasi ai ka aftësi të purifikojë organizmin, të stimulojë metabolizmin dhe të ndihmojë me procesin e tretjes. Njerëz të ndryshëm e përdorin kastravecin për përdorime të shumëllojshme, duke nisur që nga detokset dhe deri tek përdorimi për lëkurën.

Kjo dietë do të zgjasë 7 ditë dhe ju mund të humbisni deri në 7 kilogramë.

Plani dietik për një ditë:

Mëngjesi:

2 vezë të ziera, një sallatë me kastraveca. Një vakt i shpejtë para drekës: 5 kumbulla, një mollë e madhë ose një pjeshkë.

Dreka:

Mish i bardhë i pjekur dhe sallatë me kastraveca. Vakt i shpejtë para darkës: Pije me bazë kastracecin dhe një mollë.

Darka:

300 gramë fruta. Përsëriteni këtë dietë për 7-10 ditë dhe ju do të humbisni 7 kilogramë nga pesha juaj aktuale.


Na ndiqni ne: