Një grua i hap derën një të pastrehu dhe pas 2 javësh gjen këtë në kuzhinë…

514

Në Minneapolis, Shtetet e Bashkuara, Abi ka një kafe të quajtur Abi’s Café. Përveç të qenit pronare, gruaja gjithashtu punon brenda ambienteve dhe i pëlqen gjithmonë të ketë gjithçka nën kontroll, si për klientët ashtu edhe për stafin.

Ne të gjithë e dimë se kur ju nuk keni përvojë, keni një të kaluar kriminale ose jeni më shumë se 30 vjeç, të gjesh një punë mund të jetë shumë e vështirë dhe, për këtë arsye, shumë njerëz përfundojë në mes të rrugës duke lypur, siç ndodhi me Marcus-in, i cili një ditë hyri në barin e Abi-t.

“A do të më jepni një monedhë?

Marcus-i i tha Abi-t, e cila në atë kohë kishte disa probleme ekonomike, por në të njëjtën kohë kishte nevojë për ndihmë në lokal. Gruaja u përgjigj:

-Më dukesh i shëndetshëm, a nuk do të ishte më mirë për ty, t’i fitosh paratë me një punë?

Marcus-i u përgjigj se ai do të donte të ishte në gjendje për të punuar dhe se, për t’i treguar të gjithë të vërtetën, të ecte nëpër rrugë duke kërkuar monedha ishte me të vërtetë e dhimbshme, por në fund nevoja e shtynte të bënte diçka të tillë.

Në të kaluarën njeriu kishte bërë disa gabime dhe kishte probleme me drejtësinë, kjo nuk i lejonte atij të gjente një punë të mirë. Falë sinqeritetit të njeriut, Abi vendosi t’i bëjë atij një propozim.


Na ndiqni ne: