Bixhoz me dashurinë/ Shivai rikthehet dhe i habit të gjithë, ja ç’do ndodhë nesër

358

Zvetlana kupton planin e Texhit dhe Xhanvit. Ajo ruan një kopje të dokumentave. Rudra merr njoftim nga policia se Shivai nuk është gjetur akoma. Ai nuk ka guxim t’i tregojë Anikës. Rudra dhe Anika kujtojnë momentet e lumtura që kanë kaluar me Shivain. Anika shpreson se ata do qeshin sërish të gjithë bashkë. Anika ndjen se Shivai ka ardhur dhe vrapon për ta takuar.

Shivai rikthehet. Anika i kërkon falje dhe i thotë se do ja tregojë të gjitha. Ajo i bërtet Shivait pse nuk e telefonoi dhe i tregon sa shumë i rëndësishëm është ai për të. Shivai habitet kur mëson se Anika e dinte të humbur.

Ai i thotë se ndodhej në një qytet tjetër duke përgatitur fejesën e saj me vikramin. Vikram vjen. Anika trond*tet. Familja pyet Shivain për aks*dentin me makinë. Shivai u thotë se udhëtoi me helikopter. Pinki faj*son Anikën dhe thotë se jeta e Shivait ishte në rrezik për shkak të saj.

Shakti i kujton Pinkit se Anika e ka shpëtuar gjithmonë Shivain. Rudra i tregon Shivait që Anika ka qarë pa pushim për të. Shivai thotë se Anika duhet të jetë e lumtur që Vikrami erdhi për të./revistawho


Na ndiqni ne: