Xhenet bëhet sërish arm*ike me Arzun, ja ç’do ndodhë

343

Na ndiqni ne:

Arzu i lutet Esmas mos ta braktisë fëmijën. Esma e mban fëmijën. Arzu del nga bur*gu. Kaja dhe Melisa nxitojnë për të arritur atje. Selim dhe Jashar gjejnë shërbyesen pa ndj*enja. Arzu përgatitet për t’i thënë Xhenetit të vërtetën. Kaja nuk e lë Xhenetin të takojë Arzun dhe e merr me detyrim. Arzu takohet me Melisën dhe Mahirin. Ajo habitet kur nuk e sheh Xhenetin. Kaja dhe Xhenet shkojnë në shtëpi dhe gjejnë Selimin, Jasharin dhe shërbyesen.

Shërbyesja i tregon Kajas që dikush e sul*moi. Selim akuzon Kajan se po fshihte rrëm*byesin e Xhenetit. Kaja e pranon dhe tregon se Melisa i njihte rrëmby*esit. Selim i tregon Xhenetit se Kaja tentoi ta vri*ste atë ditë kur ishte duke u operuar në shtëpinë e tij. Xhenet nuk e beson Selimin dhe mbron babain. Kaja e mbyll Xhenetin në dhomë që mos të takohet me Arzun. Xhenet arrin të dalë nga dhoma në mëngjes. Melisa i kërkon Arzus që të shkojnë me pushime. Ajo i kërkon falje Arzus. Arzu i thotë Melisës se do shkojë t’i tregojë të vërtetën Xhenetit. Melisa kundërshton dhe ja merr Arzus foton e Xhenetit.

Ajo i thotë Arzus se nuk do e lejojë Xhenetin ta marrë vesh të vërtetën. Arzu i gjuan në shpullë Melisës dhe largohet. Melisa i lutet Arzus mos të shkojë. Xhenet shfaqet në derë papritur. Ajo i kërkon llogari Melisës. Xhenet i tregon Semës dhe Mahirit se Melisa kishte organizuar rrëmbimin. Arzu i thotë Xhenetit se nuk është kjo e vërteta. Xhenet e bën sërish armike Arzun. Kaja shfaqet para tyre. Ai merr Xhenetin.