Ja vlenë të provohet: zvoglon 80% të yndyrës

333

Na ndiqni ne:

Ju duhet vetëm gjysmë gotë ujë dhe dy përbërës. Konsumohet çdo mëngjes, ddhe rezultati është mahnitës.
A doni të keni një stomak të përsosur, pa hequr dorë nga ushqimi juaj i preferuar ?!

Ka një zgjidhje për ju – provoni pijen e cila bëhët vetëme nga tre përbërës, e cila me përdorim të përditshëm shkrinë 80% të yndyrës rreth belit!Përbërja: një lugë çaji me sode buke, gjysmë gotë ujë dhe një lëng limoni.

Përzieni të gjithë përbërësit dhe pini përzjerjen çdo mëngjes. Konsumoni derisa të arrini peshën e dëshiruar.