Kjo grua kuroi reumatizmën me këtë ilaç të thjeshtë me 2 përbërës

433

Na ndiqni ne:

Kjo grua shëroi reumatizmin me këtë ilaç të thjeshtë me 2 përbërës. Vetëm hidhini një sy në artikullit më poshtë.

Ajo përjetonte dhimbje, sidomos gjatë natës. Ajo provoi gjithçka, konsultohej me ekspertë të ndryshëm mjekësorë, përdorte droga të ndryshme dhe medikamente – por gjendja e saj ishte ende e njëjtë. Sapo provoi këtë ilaç në shtëpi ,dhimbjet e saj u zhduken.

Ju nevojiten përbërësit e mëposhtëm:
rreth 2 kg mjaltë i papërpunuar
1 litër ujë i distiluar
250 gram terfil te thate

Shtoni ujin dhe tërfilin e thatë në një tas dhe vendoseni në nxehtësi. Kur te filloje te vloje, hiqeni atë nga nxehtësia dhe kullojeni atë pas 5 minutash.
Me pas hidhini mjaltin e paperpunuar.
Duhet të konsumoni 2 lugë të këtij ilaçi, pas ushqimit të paktën 3 herë në ditë.

Zonja dhe zotërinj, në qoftë se keni probleme me reumatizmën, atëherë patjetër duhet të provoni këtë ilaç në shtëpi.
Është padyshim nje recete e vlefshme.
Faleminderit për leximin dhe mos harroni ta ndani me miqte tuaj!