Edhe sot fëmijët zënë morra! Do befasoheni ! Ja si t’i zhdukni pa shkuar në farmaci

3919

Morrat nuk janë diçka që mund ta rrezikojë jetën dhe nuk është diçka e dhimbshme, por është shumë e bezdisshme. Ata shkaktojnë shumë kruajtje dhe siklet tek personat që i kanë në kokë.

Shumica e këtyre insekteve përhapën në mesin e fëmijëve sepse ata kalojnë shumë kohë në shkollë pranë shokëve të tyre.

Për t’i hequr morrat zakonisht janë përdorur shampo të veçanta, të cilat janë shumë të shtrenjta. Dhe pastaj ju duhet të merrni edhe një krehër shumë të imët.

Por kjo nuk diçka është shumë e këndshme, sepse është shumë e dhimbshme dhe kërkon shumë kohë për ta bërë këtë.

Një gjë që mjekët nuk thonë është se ekziston një metodë e bërë në shtëpi që është shumë efektive për largimin e tyre përgjithmonë. Keni nevojë për: Një krehër për morra, glicerinë dhëmbësh, uthull të bardhë, qese plastike ose kapuç dushi dhe një peshqir.

Së pari, lyeni kokën e fëmijës suaj me glicerinë dhe mbulojeni me qese, tani për tani, kjo mund të duket një gjë shumë të çuditshme, por ajo që nuk dihet është se morrat urrejnë erën e fortë.

Pastaj shpëlajini flokët dhe lagini përsëri flokët me uthull. Kjo është shumë e dobishme për largimin e vezëve të morrave. Lëreni këtë edhe për një orë dhe gjithmonë mbulojeni kokën me qesen. Tani lani flokët me një shampo normale dhe krihi ato me krehërin e imët.

Në rast se është një periudhë kur e dini se morrat janë duke u marrë në shkollë, spërkateni kokën e fëmijëve me glicerinëpërpara se të largohen nga shtëpia.

Kjo do të ndihmojë në mbajtjen e një ere të freskët në flokët e fëmijës dhe do të largojë morrat.

Kjo metodë është shumë e efektshme, sepse fëmijët tuaj nuk do t’i nënshtrohen trajtimeve agresive kimike.

Ndani me miqtë tuaj të cilët nuk janë të vetëdijshëm për këtë!


Na ndiqni ne: