Kombinimi i këtyre dy përbërësve shëron pothuajse gjithçka

688

Të gjithë e dimë se mjalti dhe hudhra janë të shëndetshëm, por do t’ju befasojë se çfarë mund të bëjë tjetër kombinimi i tyre.

FORCON IMUNITETIN

Kombinimi i mjaltit dhe hudhrës shton forcën e sistemit tuaj imun, që është me rëndësi nëse luftoni kundër ndonjë sëmundjes, por edhe kur dëshironi ta parandaloni infeksionin.

MBRON ZEMRËN

Kjo përzierje pastron enët e gjakut nga yndyra dhe me këtë rast parandalon sulmin në zemër. Derisa gjaku depërton pa penguar nëpër organizëm, zemra si organ është i mbrojtur.

SHËRON INFLAMACIONIN E FYTIT

Mjalti dhe hudhra kanë efekt të lartë kundër inflamacioneve, kështu që janë të dobishme në shërimin e infeksioneve të fytit.

NDIHMON TE DIARREJA

Me ndihmën e këtij kombinimi, mund të forconi sistemin tuaj tretës dhe në këtë mënyrë të largoni secilin infeksion të mundshëm. Me vetë këtë, do ta hiqni edhe problemin e kapsllëkut.

SHËRON KOLLËN E THATË

Mjalti dhe hudhra janë të hatashëm në shkrirjen e mukozës së trashë, që grumbullohet në fund të fytit duke shkaktuar kollën. Ky kombinim shëron edhe sinuset.


Na ndiqni ne: