Keni sherre në shtëpi? Ujë, kripë dhe uthull, formula që do t’ju lërë pa fjale

808

Edhe nëse jeni një person skeptik për këtë temë, kjo nuk e mohon faktin se energjia negative mund të vendoset në shtëpinë tuaj.

Shumë shpesh, kjo energji negative, që rrjedh nga argumentet dhe grindjet, do të mbetet në shtëpinë tuaj dhe do të shkaktojë negativitet të mëtejshëm.
Tradicionalisht, shkenca nuk i pëlqen gjërat që nuk mund të preken, maten ose vendosen në një provë. Megjithatë, ka forca të padukshme dhe të paprekshme në botë. Zakonisht nuk i shohim ato, por ndonjëherë i dëgjojmë shumë qartë.

A keni hyrë ndonjëherë në dhomë dhe papritur keni ndier një energji të rëndë të errët, apo edhe një frikë të pavetëdijshme?
Ose në të kundërt, a ishte dhoma e lehtë, e freskët dhe stimuluese? https://www.youtube.com/watch?v=FxzpQkSJGIoNa ndiqni ne: