Kjo eshte menyra e vetme që ju bën derman shqiptarëve! Kjo gjethe nuk e lë sëmundjen të shpërthejë

608

Gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë nga sëmundje të ndryshme.

Mes tyre mund të përmendim:
presionin e gjakut,

diabetin,

pagjumësinë,

kolesterolin.

Edhe pse nuk dihet se çfarë po shkakton këtë shpërthim të sëmundjeve, ajo që dimë është se ne duam t’i eliminojmë ato.

E pra, ka lajme të mira për ju.

Sot ne duam të ju tregojmë për një ilaç natyral që është shumë efektiv dhe i fuqishëm në luftimin e sëmundjeve të ndryshme.

Bëhet fjalë për një fletë që mund ta marrim pothuajse kudo dhe do të na japë shumë përfitime shëndetësore. Kjo fletë nuk është asgjë më shumë se fleta gji.
Në shumë vende, fleta gji dihet se është shumë e përdorur për ushqimin e erëzave.

Megjithatë, ajo ka një kërkesë shtesë në fushën e shëndetit. Ajo është plot me vitamina dhe minerale thelbësore për shëndet të mirë.

Gjithsesi, për përgatitjen e një kure të tillë natyrale, juve do t’iu nevojiten:

– 30 gramë fletë gji

– Ujë

Përgatitja:
– Fillimisht, duhet ta vloni ujin.

– Shtojini fletët gji dhe lejojini që të vlojnë për disa minuta.

– Më pas, fikeni sobën, mbulojeni tenxheren dhe lejojeni substancën të ftohet.

– Në fund, filtrojeni përzierjen dhe vendoseni në një filxhan.

Përdorimi:
– Ky lloj infuzioni duhet të konsumohet çdo mëngjes në stomak të thatë dhe përpara se të flihet gjumë.


Na ndiqni ne: