Lamtumirë diabetit me këtë lëng magjik

442

Një burrë pasi u diagnostikua me hipertension dhe diabet katër vjet më parë, vendosi të kërkonte shërim natyror, pa ilaçe. Nga analiza e gjakut, rezultatet treguan se sheqeri i gjakut po kalonte normën – që do të thotë se pankreasi i tij nuk funksiononte më mirë.

Ai iu dha menjëherë terapisë së insulinës. Por, as terapia që ai po merrte, as stërvitja e rregullt që po bënte, nuk e përmirësoi gjendjen e tij. Në fakt, ajo kishte vetëm më keq. Nivelet e triglicerideve arritën në 16 dhe presioni i gjakut ishte mesatarisht 150/100.

Atëherë ai vendosi të fillonte një kapitull të ri në jetë. Ai kishte vendosur tashmë të ushqehej shëndetshëm. Rezultatet pozitive pas një jave filluan të tregojnë se sheqeri i tij i gjakut ra në 5.

Gjëja tjetër që bëri ishte ndalimi i marrjes së insulinës sepse regjimi i tij i ri nuk mund të rriste nivelet e sheqerit në gjak. Ai filloi të humbte peshën dhe kishte humbur mbi 20 kilogram, presioni i gjakut ishte 120/70 dhe nivelet e triglicerideve të tij ishin 1.4. Ai ishte një person krejtësisht i ri, nuk mori më asnjë medikament dhe ndihej më i shëndetshëm e më i lumtur.

Receta e lëngut të tij të preferuar:

• 5 banane
• 2 mollë
• 2 kivi
• një tufë laker jeshile (marule)

Përziente të gjithë përbërësit e mirë pastaj shtonte gjysmë litër ujë. Pinte gjysmën e këtij lëngu në mëngjes dhe pjesë tjetër gjatë ditës. Duke ndjekur këtë regjim diete hahnte shumë fruta dhe perime të freskëta. Peshku ton rekomandohet gjithashtu për përmbajtjen e tij të lartë të vitaminës B12. Ky është një nga vitaminat esenciale për funksionimin e duhur të trupit.


Na ndiqni ne: