Barku i kësaj gruaje shtatëzënë është i mbushur me të nxira dhe të çara. Më pas ekoja zbuloi diçka vërtetë mahnitëse

573

Na ndiqni ne:

Guillermina Garcia ishte me barrë dhe do të lindte 3 vajza dhe 2 djem.

Ata ishin të gjithë në shëndet të mirë, por duhej të qëndronin në bark për 7 javë më gjatë.

Për këtë arsye barku i nënës ishte i mbuluar me të çara.
Nëna ishte 34 vjeçe kur ajo lindi foshnjat. Shanset për të patur lindje të shumëfish në femrat mbi 30 vjeç janë shumë të larta, por ato shkaktojnë më shumë njolla në trupin e nënës.

Guillermina pati të çara në barkun e saj për pjesën më të madhe të shtatzënisë. Ajo u shkaktua nga enët e gjakut nën lëkurë dhe u përkeqësua nga presioni i barkut të saj.

Shumë gra kanë raportuar të çara të shkaktuara nga fërkimet e veshjeve në lëkurën e tyre. Ekzistojnë rreziqe gjatë transportimit të shumëfishtë dhe për këtë arsye gruaja shtatzënë duhet të kalojë më shpesh në kontrollet e lindjes.

Për më tepër, ata duhet t’i nënshtrohen testeve mjekësore më shumë se ato me lindje të vetme.


Na ndiqni ne: