Si ta ndalni dhimbjen e veshit me limon?

473

Dhim,bja e veshit është nga më të padurueshmet që trupi i njeriut përballon. Nganjëherë është mirë që të provoni disa mënyra të tjera për ta ndalur dhimbjen, përveç me ilaçe.

Limoni është një përbërës që ndihmon shumë në këtë gjë.

SI TË VEPRONI:
Për ta lehtësuar dhim,bjen dhe për t’i dezinfektuar veshët nga ndotësit e ndryshëm që janë grumbulluar brenda tij, shtrydhni limon, lyejeni një copë pambuku dhe përdoreni atë për të pastruar butësisht kanalin e veshit.

Limonët punojnë si një mjet i shkëlqyer natyral për infeksionet bakterialë të veshëve, për shkak të pranisë së acidit citrik, i cili përdoret gjithashtu në shumë ilaçe industriale dhe pengon zhvillimin e infeksioneve bakteriale në tërësi.


Na ndiqni ne: