Ekspertët japin alarmin: Kujdes nga kremrat e duarve, po ju shkaktojnë …

352

Kremrat e duarve mund të depërtojnë në rroba dhe në shtrat, duke i bërë ato më të cënueshme nga zjarri dhe potencialisht t’ua rrezikojë jetën edhe njerëzve, kanë paralajmëruar ekspertët mjekësor.

Mos e humbisni Videon :

Këta lloj kremrash duhet të përmbajnë paralajmërime për zjarrin, ka rekomanduar sot Agjencia Rregullatore për Produkte Medicinale.

Kremrat absorbohen nga rrobat, të cilat mund të digjen më shpejtë se ç’mendohet.

Kremrat e njohur si “emolentë” janë njohur më parë për këtë veti të djegies, por paralajmërimi tani është zgjeruar duke përfshirë të gjithë kremrat e lëkurës.

Organi qeveritar tani dëshiron që produktet të kenë etiketa paralajmëruese mbi kremrat dhe për njerëzit që shesin dhe blejnë ato.


Na ndiqni ne: