Ishte më e vogël se dora e të atit, vogëlushja u mbijeton 115 ditëve në spital e shkon në shtëpi për Krishtlindje

340

Një vajzë e vogël, që lindi tre muaj herët dhe më e vogël se dora e babait të saj, ka mundur të shkojë në shtëpi vetëm në kohë për Krishtlindje pas katër muajsh në spital.

Mos e humbisni Videon :

Prindërve të vajzës, Vicky Russell dhe Scott Daly u thanë mjekët se vajza e tyre, Layla nuk do të mbijetonte për shkak të problemeve të mëlçisë. Por, gjithsesi por ata refuzuan që t’i nënshtroheshin një aborti të vonë.

Kështu, Layla lindi tre muaj para kohe dhe peshonte vetëm 709 gram.

Duke qenë se mushkëritë i kishte ende të pazhvilluara, vogëlushja, e cila mesa duket e donte shumë jetën, duroi 11 transfuzion gjaku. Të gjitha problemet u krijuan si pasojë e ardhjes së saj para kohe në jetë.

Pasi luftoi edhe me “sepsis”dhe kaloi plot 115 ditë në spital, vajza ia arriti më në fund që të shkonte në shtëpi për Krishtlindje.

Luftëtarja Layla mund të quhet pa frikë një fëmijë mrekulli. JOQ Albania


Na ndiqni ne: