I riu shqiptar fiton Mercedes në Gjermani

480
I riu shqiptar fiton Mercedes

Jeta shpeshherë na sjellë sprova të ndryshme,por nuk duhet të bëhemi pesimistë. Një djalë nga Maqedonia, i cili për një kohëtë gjatë jeton në Gjermani pësoi një aksident me disa thyerje të brinjëve dhedëmtime tjera në trup.

I riu shqiptar fiton Mercedes

Ai është shtruar në spital nën kujdesin shëndetësor, por me brengën se për cdo ditë po humb dhe nuk po mund të realizohet në apektin profesional.

Disa ditë para se ta lëshonte spitalin, duke shëtitur korridoreve ka parë një derë hapur, brenda së cilës ishte e shtrirë një plakë.

Ajo ka lëshuar një zë të ulët duke i kërkuarDavidit që ta thërrasë motrën medicionale për t’i mbushur një gotë me ujë.Davidi e ka kryer vetë këtë shërbim, duke u treguar dashamirës me plakëngjermane.

Ditën kur shtetasi i Maqedonisë është dashur ta lëshojë spitalin, motra medicinale i ka thënë se duhet ta vizitojë plakën. Në takimin e fundit me të ajo i ka dhënë një zarf në të cilën në shenjë falënderimi i ka dhuruar një Mercedes të ri, të cilin e ka marrë nga salloni.


Na ndiqni ne: