3 Shenjat e Horoskopit që do mbeten “Çuna Mami”…

325

Disa shenja të zodiakut thjesht nuk mund të ndihmojnë vetveten kur bëhet fjalë për këtë çështje të rëndësishme.
– Femra, nëse keni takuar një nga këto tri shenja astrologjike, atëherë ndoshta me siguri mund të thoni se po, ata janë patjetër “ çuna mami”.

Sipas parashikuesve të Horoskopit, bëhet fjalë për:

binjakët,

gaforren

dhe bricjapin.

1. Binjakët
Binjakët janë djem mami, edhe nëse ai kurrë nuk e pranon atë me zë të lartë.

Ata kanë në thelb një shpirt fëmije, pra kurrë nuk duhet të ndryshojnë mënyrën si veprojnë, sepse e dinë që nëna e tyre i do për atë që janë.

Natyrisht, Binjakët mezi mund të zgjedhin mes një sanduiçi dhe një sallatë për një drekë, kështu që për t’ju mbushur mendja përfundimisht kanë nevojë për mendimin e nënës.

2. Gaforrja
Gaforret dëshirojnë gjithë vëmendjen e nënës së tyre.

Ata ende varen nga nënat e tyre për gjëra themelore të rriturish, psh: duke paguar faturat, duke larë enët, duke pastruar apartamentin etj.

Meshkujt gaforre nuk mund të jetojnë pa kujdesin maksimal të nënës së tyre.

3. Bricjapi
Bricjapi mund të duket si një “njeri i familjes” për disa njerëz, por ai është vetëm një djalë i vërtetë i mamit.

Ai përdor justifikimin se familja është gjithçka që ai ka nevojë, por në realitet, Bricjapi thjesht do të rrijë me nënën e tij, pasi ajo nuk e gjykon kurrë.

Bricjapi, shumë kohë me nënën e tij.


Na ndiqni ne: